RÓLUNK

lakberendező

Felső Mariann
Lakberendező,
ingatlanközvetítő

A Studio14 megalapításával egy alkotói közösséget hoztunk létre, melyben olyan emberek dolgoznak és támogatják egymást, akiknek fontos a család és a munka közötti harmónia megteremtése. Hiszek abban, hogy egy támogató környezetben könnyebb sikereket elérni és kiegyensúlyozott életet élni.

A Studio14 megalakulásával azt a célt tűztük ki, hogy megrendelőink lakberendezéssel kapcsolatos kérdéseire választ és megoldást nyújtsunk. Legyen szó vevőközpontú ingatlanfejlesztésről, vagy családias enteriőr kialakításáról, csapatunk igazodik az ügyfél igényeihez. A Studio14-ben minden megálmodott stílusban, és bármilyen költségvetéssel rendelkező megrendelőnek, szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy otthona vagy vállalkozása harmóniáját megteremthesse.

A térszervezés és látványtervek készítése mellett foglalkozunk egyedi bútortervezéssel, home staginggel is. A vevőközpontú ingatlanfelkészítéssel azon megrendelőink számára nyújtunk segítséget, akik meglévő ingatlanukat értékesítésre szánják, vagy kiadni szeretnék. Üzleti célú befektetésekhez nem csak berendezési látványterveket alkotunk, de a teljes koncepció kialakításában is segítséget nyújtunk, legyen szó fodrász szalonról, vendéglátó-, vagy egyéb kereskedelmi egységről. Mottónk, hogy minden költségvetéshez van egy tervünk.

Kelemen Zsuzsanna
Tervezőgrafikus,
home stager

Szombathelyen szüleimmel kezdtünk bele az ingatlanfejlesztésbe és home stagingbe. Az elmúlt több, mint 10 évben számos építkezést, felújítást vezényeltünk le. A megszerzett tudásommal és tapasztalatommal erősítem a Studio14 csapatát az eladásra vagy kiadásra szánt ingatlanok felkészítésével.
Jelenleg tervező grafikus képzésen veszek részt. Üzleti célú befektetőknek arculattervezésben, egyedi grafikai munkák (szórólap, plakát, névjegy, étlap, árlista) készítésével tudok segíteni.
Könnyen alkalmazkodó személyiségemnek köszönhetően bárkivel gyorsan megtalálom a hangot és vizuálisan meg tudom jeleníteni az elképzeléseiket.
Munkám célja, hogy megrendelőink válláról levegyem az ingatlan előkészítésével járó nehéz feladatokat és hozzásegítsem őket ahhoz, hogy befektetésük a tervezett mértékben megtérüljön.

PARTNEREINK