RÓLUNK

lakberendező

Felső Mariann
Lakberendező,
ingatlanközvetítő

A Studio14 megalapításával egy alkotói közösséget hoztunk létre, melyben olyan emberek dolgoznak és támogatják egymást, akiknek fontos a család és a munka közötti harmónia megteremtése. Hiszek abban, hogy egy támogató környezetben könnyebb sikereket elérni és kiegyensúlyozott életet élni.

A Studio14 megalakulásával azt a célt tűztük ki, hogy megrendelőink lakberendezéssel kapcsolatos kérdéseire választ és megoldást nyújtsunk. Legyen szó vevőközpontú ingatlanfejlesztésről, vagy családias enteriőr kialakításáról, csapatunk igazodik az ügyfél igényeihez. A Studio14-ben minden megálmodott stílusban, és bármilyen költségvetéssel rendelkező megrendelőnek, szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy otthona vagy vállalkozása harmóniáját megteremthesse.

A térszervezés és látványtervek készítése mellett foglalkozunk egyedi bútortervezéssel, home staginggel is. A vevőközpontú ingatlanfelkészítéssel azon megrendelőink számára nyújtunk segítséget, akik meglévő ingatlanukat értékesítésre szánják, vagy kiadni szeretnék. Üzleti célú befektetésekhez nem csak berendezési látványterveket alkotunk, de a teljes koncepció kialakításában is segítséget nyújtunk, legyen szó fodrász szalonról, vendéglátó-, vagy egyéb kereskedelmi egységről. Mottónk, hogy minden költségvetéshez van egy tervünk.

PARTNEREINK